Tidenes dårligste helg

Da er det mandag igjen, det er litt godt selv om jeg skulle ønske helga kunne vart lengre. Fikk så vidt tid til å treffe kjæresten - og det er utrolig kjipt... 
Noe annet som også har vært kjipt er treninga denne helga. Har ikke gjort noen verdens ting, har bare spist godis og god mat. Jeg har vært mye ute å lekt sammen med tantebarna og så var jeg på jobb på lørdag, men ingenting av det kan betegnes som trening. Dømmekrafta mi blir sterkt redusert når jeg kommer til steder der det er "fri" tilgang på godis og usunnheter. Jeg klarer bare ikke å la være - derfor er det så godt når jeg er på hybelen, altså at jeg ikkje kjøper inn slike ting - da blir jeg ikke fristet.

Men som sagt så er det mandag og ny uke - så da er det bare å sette igang med å trene igjen og glemme helgas utskeielser. I dag har vi styrketrening de to siste timene av dagen - og somregel er det så beinhardt at mange har problemer med å gå ned trappene etterpå! Så det gleder jeg meg til - skal holde dere oppdatert på ukas trening.

- Har du noen tips til hvordan jeg kan bli bedre med å ikke spise så mye godis, når jeg har "fri"tilgang på det? 


Ha en fortreffelig mandag alle flotte mennesker! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

Design

hits